basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET E KATEGORIVE TE REJA

Stobi Flips Superliga U18

E diele ora 13 : 30
Peja vs M Junior
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1 :Dren Pudarolli
Vëzhguesi :Allen Idrizaj

E diele ora 11 : 30 Pallati Rinise
Kerasan Prishtina vs Vëllaznimi
Gjyqtari kryesor:Irma Konjusha
Gjyqtari 1 :Genc Vitkau
Vëzhguesi :Mehdi Gashi

E shtune ora 13 : 00
Prishtina e Re vs Ponte Prizreni
Gjyqtari kryesor:Arian Thaci
Gjyqtari 1 :Erzen Haxhan
Vëzhguesi :Gazmend Mehmeti

E diele ora 12 : 00
Golden Eagle Ylli vs Vushtrria Basket
Gjyqtari kryesor:Faton Deliu
Gjyqtari 1 :Irma Konjusha
Vëzhguesi :Naim Jashari

E shtune ora 12 : 00
Rahoveci vs Trepça
Gjyqtari kryesor:Aron Laja
Gjyqtari 1 :Petrit Emra
Vëzhguesi :Artan Ejupi

Stobi Flips Liga Unike U 18

E enjte ora 13 : 00
Peja DT vs Ylli 04
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1 :Lorik Haxhiajdini
Vëzhguesi :Allen Idrizaj

E hane ora 17 : 00
ISP vs Sigal Prishtina
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1 :Molos Morina
Vëzhguesi :Sabri Parduzi

E shtune ora 10 : 00 Shkolla Don Bosko
Reggio Basket Academy vs Lipjani
Gjyqtari kryesor:Rezon Korca
Gjyqtari 1 :Arian Kera
Vëzhguesi :Driton Blakqori

E shtune ora 20 :00
Bashkimi vs Gjimnazisti
Gjyqtari kryesor:Almir Kryeziu
Gjyqtari 1 :Merdin Perzhella
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj

Stobi Flips Superliga U 16

E shtune ora 11 : 30
Prishtina e Re vs Peja
Gjyqtari kryesor:Erzen Haxhani
Gjyqtari 1 :Arian Thaci
Vëzhguesi :Gazmend Mehmeti

E shtune ora 17 : 00 ISP
M Junior vs Ponte Prizreni
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1 :Rezon Korca
Vëzhguesi :Bekim Dugolli

E shtune ora 14 : 30 Pallati Rinise
Kerasan Prishtina vs Vushtrria Basket
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Genc Vitaku
Vëzhguesi :Isa Prebreza

E diele ora 10 : 00
Golden Eagle Ylli vs Trepça
Gjyqtari kryesor:Irma Konjusha
Gjyqtari 1 :Faton Deliu
Vëzhguesi :Naim Jashari

E diele ora 12 : 00
Rahoveci vs Bashkimi
Gjyqtari kryesor:Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari 1 :Blend Spahija
Vëzhguesi :Emanuell Lleshi

Stobi Flips U 16 Lindje

E diele ora 17 : 00
Llapi vs Ulpiana
Gjyqtari kryesor:Molos Pllana
Gjyqtari 1 :Merdin Krasniqi
Vëzhguesi :Gzim Maloku

E diele ora 13 : 00 Pallati Rinise
Golden Basket vs Lipjani
Gjyqtari kryesor:Denis Simnica
Gjyqtari 1 :Xhevahire Hajda
Vëzhguesi :Bujar Shemsedini

E shtune ora 12 : 00 ISP
Sigal Prishtina vs Drita
Gjyqtari kryesor:Molos Morina
Gjyqtari 1 :Fisnik Trepca
Vëzhguesi :Isa Prebreza

Stobi Flips U 16 Perëndim

E shtune ora 14 : 30
Mega Sport vs Ylli 04
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1 :Almir Kryeziu
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj

E shtune ora 12 : 15
Vëllaznimi vs Kaçaniku
Gjyqtari kryesor:Artur Dauti
Gjyqtari 1 :Lorik Haxhiajdini
Vëzhguesi :Ideal Lajqi

E shtune ora 18 : 00
Istogu vs Kalaja
Gjyqtari kryesor:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1 :Ilir Shala
Vëzhguesi :Muhamet Ahma

Stobi Flips U 14 Lindje

E diele ora 11 : 30
Trepca – Alba Basket
Gjyqtari kryesor:Besim Vitkau
Gjyqtari 1 :Arijanit Ademi
Vëzhguesi :Enes Maxhun

E shtune ora 17:00
Vushtrria Basket – ISP
Gjyqtari kryesor:Besim Vitaku
Gjyqtari 1 :Fisnik Trepca
Vëzhguesi :Albert Verbic

E shtune ora 13 : 15
Lipjani – Ulpiana
Gjyqtari kryesor:Faton Deliu
Gjyqtari 1 :Arian Kurtalani
Vëzhguesi :Bekim Aliu

E diele ora 13 : 00
Mitrovica – Sigal Prishtina
Gjyqtari kryesor:Besim Vitaku
Gjyqtari 1 :Arijanit Ademi
Vëzhguesi :Enes Maxhuni

E diele ora 11 : 00
M-Junior - Sfera
Gjyqtari kryesor:Molos Morina
Gjyqtari 1 :Muhamet Maloku
Vëzhguesi :Falmur Sadriu

E diele ora 14 : 00 ISP
Kerasan Prishtina – Prishtina e Re
Gjyqtari kryesor:Molos Pllana
Gjyqtari 1 :Arian Kera
Vëzhguesi :Bekim Dugolli

Stobi Flips U 14 Perëndim

E shtune ora 16 : 00
Megasport vs Golden Eagle Ylli
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1 :Andi Bytyqi
Vëzhguesi :Albion Biraj

E shtune ora 13 : 00
Junior 06 vs Istogu
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1 :Andi Bytyqi
Vëzhguesi :Albion Biraj

E diele ora 12 : 00
Peja vs Kalaja
Gjyqtari kryesor:Endrit BASHA
Gjyqtari 1 :Jeta Zeka
Vëzhguesi :Hajradin Zeka

E diele ora 10 : 30
Peja DT vs Ponte Prizreni
Gjyqtari kryesor:Endit Basha
Gjyqtari 1 :Andi Katanolli
Vëzhguesi :Muhamet Ahma

E diele ora 10 : 30
Rahoveci vs Bashkimi
Gjyqtari kryesor:Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari 1 :Blend Spahija
Vëzhguesi :Emanuell Lleshi
Vellaznimi /pushon

Stobi Flips U 12 Lindje

E diele ora 15 : 30 ISP
Kerasan Prishtina vs M Junior
Gjyqtari kryesor:Arlind Vitija
Gjyqtari 1 :Denis Simnica
Vëzhguesi :Bekim Dugolli

E diele ora 10 : 00
Trepça vs Vushtrria Basket
Gjyqtari kryesor:Amar Djekovic
Gjyqtari 1 :Yllmir Merovci
Vëzhguesi :Mehmet Xhemajli

Stobi Flips U 12 Perëndim

E mërkurë Mega Sport vs Junior 06
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1 :Andi Bytyqi
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj

E shtune ora 10 : 30
Rahoveci vs Istogu
Gjyqtari kryesor:Aron Laja
Gjyqtari 1 :Petrit Emra
Vëzhguesi :Artan Ejupi

E diele ora 09:30
Peja DT vs Kalaja
Gjyqtari kryesor:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1 :Andi Katanolli
Vëzhguesi :Allen Idrizaj

Stobi Flips U 16 Vajzat
Prishtina vs Trepça (do të behet I ditur me kohë)
Gjyqtari kryesor:
Gjyqtari 1 :
Vëzhguesi :

E shtune ora 10 : 00
Vushtrria Basket vs Drita
Gjyqtari kryesor:Amar Djekovic
Gjyqtari 1 :Yllmir Merovci
Vëzhguesi :

E shtune ora 10 : 00
Kalaja vs Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1 :Almir Kryeziu
Vëzhguesi :Emauell LLeshi

E enjte ora 14 : 00
United Basketball vs Junior 06
Gjyqtari kryesor:Rezon Korca
Gjyqtari 1 :Arlind Vitija
Vëzhguesi :Mehdi Gashi

E shtune ora 10 : 00 ISP
M Junior - Suti Sport
Gjyqtari kryesor:Molos Morina
Gjyqtari 1 :Muhamet Maloku
Vëzhguesi :Flamur Sadriu

Stobi Flips U 14 Vajzat

Junior 06 vs Kastrioti E diele ora 13 : 00 ( Prizren )
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1 :Almir Kryeziu
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj

Kerasan Prishtina vs Peja DT E diele ora 14 : 30 (Prizren )
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1 :Almir Kryeziu
Vëzhguesi :Albion Biraj

VREJTJE :

1.Treneri Driton Rraci Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

2. Lojtari Diar Miftari ( KB ISP) Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

3. Lojtari Bardh Istrefi ( M – Junior ) Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

4.Treneri Blerim Krasniqi Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

5.Treneri Egzon Thaci Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

6. Trajnerja Gentiana Ismaili Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

7. Lojtari Bleonis Tanushi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

8. Treneri Molos Serqa KB Borea Konfrom Nenit 42.4 të PG per kategorit e reja denohet me 100 Euro dhe me nje ndeshje mos ushtrim te detyes ne te gjitha kategorit.

6. Treneri Driton Puka Konfrom Nenit 42.4 të PG per kategorit e reja denohet me 100 Euro dhe me ndales te paraqitjes ne xhiron e rradhes.

7. Treneri Arben Lezliu Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

8. Treneri Diamant Shabani KB Istogu Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro .

9.Treneri Diamant Shabani (KB Istogu ) sjellja jo sportive ndaj personave zyrtarë Konfrom Nenit 42.4 te PG , denohet me 100 Euro dhe me dy ndeshje mos ushtrim te detyres , ne te gjitha kategorit.

10. Lojtari Leart Berisha KB Bashkimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

12. Lojtari Art Lota KB Vellaznimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro

13. Treneri Agron Cjeku Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

14. Trenerja Erlinda Musliu Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.