TERMINET DHE DELEGIMET E KATEGORIVE TE REJA

Stobi Flips U 14 Perëndim

E shtune ora 10 : 00
Golden Eagle Ylli vs Kalaja
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1 :Almir Kryeziu
Vëzhguesi :Emanuell LLeshi

Vellaznimi vs Ponte Prizreni 2 :0
Gjyqtari kryesorë:
Gjyqtari 1 :
Vëzhguesi :

E hane ora 16 : 00
Megasport vs Bashkimi
Gjyqtari kryesorë:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1 :Andi Bytyqi
Vëzhguesi :Albion Birraj

E shtune ora 19 : 00
Junior 06 vs Rahoveci
Gjyqtari kryesorë:Merdin Perzhella
Gjyqtari 1 :Jeta Zeka
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj

E mërkurë ora 19 : 00
Peja vs Peja DT
Gjyqtari kryesorë:Endrit Basha
Gjyqtari 1 :Ilir Shala
Vëzhguesi :Allen Idrizaj

Istogu / pushon
Kupa e Kosovës U14

U 14

Mitrovica vs Kalaja 2 : 0
Gjyqtari kryesorë:
Gjyqtari 1 :
Vëzhguesi :

E diele ora 12 : 00
Sfera vs Bashkimi
Gjyqtari kryesorë:Besim Vitaku
Gjyqtari 1 : Yllmir Merovci
Vëzhguesi :Sabri Parduzi

E shtune ora 17 : 00 ISP
M Junior vs Sigal Prishtina
Gjyqtari kryesorë:Arlind Vitija
Gjyqtari 1 : Arian Kera
Vëzhguesi :Gazmend Mehmeti

E shtune ora 13 : 00
Megasport vs Istogu
Gjyqtari kryesorë:Aron Laja
Gjyqtari 1 : Lorik Haxhiajdini
Vëzhguesi :Hajradin Zeka