basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET E KATEGORIVE TE REJA

TERMINET DHE DELEGIMET E KATEGORIVE TE REJA

Stobi Flips Superliga U 18

E shtune ora ora 15 : 00
ISP M Junior – Borea
Gjyqtari kryesorë :Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Genc Vitaku
Vëzhguesi :Bekim Aliu

E diele ora 10 : 00
Golden Eagle Ylli – Trepca
Gjyqtari kryesorë :Egezon Maloku
Gjyqtari 1 :Besim Vitaku
Vëzhguesi :Muhamet Munishi

E diele ora 19 : 00
Vushtrria Basket – Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë :Arian Thaci
Gjyqtari 1 :Erzen Haxhan
Vëzhguesi :Albert Verbici

E diele ora 14 : 00
Bashkimi – Prishtina Re
Gjyqtari kryesorë :Albert Cakaj
Gjyqtari 1 :Almir Kryeziu
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj

E hene ora 18 : 00
Vellaznimi – Ponte Prizreni
Gjyqtari kryesorë :Blend Spahija
Gjyqtari 1 :Artur Dauti
Vëzhguesi :Ardian Koshi

Stobi Flips Liga Unike U 18

E diele ora 10 : 00
Ylli 04 – Lipjani
Gjyqtari kryesorë :Merdin Perzhella
Gjyqtari 1 :Almir Kryeziu
Vëzhguesi :Ardian Koshi

E premte ora 16 : 00
Rahoveci – Istogu
Gjyqtari kryesorë :Artan Gashi
Gjyqtari 1 :Erzen Hazhani
Vëzhguesi :Sabri Parduzi

Penza – AS Kastrioti 2 : 0
Gjyqtari kryesorë :
Gjyqtari 1 :
Vëzhguesi :

E premte ora 21 : 00
Z Mobile Prishtina – Golden Basket
Gjyqtari kryesorë :Egezon Maloku
Gjyqtari 1 :Anjesa Haziraj
Vëzhguesi :Mehdi Gashi

Vitija /Pushon

Stobi Flips Superliga U 16

E shtune ora 15 : 00
Ponte Prizreni – Prishtina Re
Gjyqtari kryesorë :ArdiHaxhiajdini
Gjyqtari 1 :Petrit Emra
Vëzhguesi :Azem Hoxha

E diele ora 12 : 00
Golden Eagle Ylli – Borea
Gjyqtari kryesorë :Egezon Maloku
Gjyqtari 1 :Besim Vitaku
Vëzhguesi :

E hene ora 20 : 00
Vellaznimi – Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë :Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari 1 :Hekuran Rugova
Vëzhguesi :Ardian Koshi

E diele ora 14 : 00
Istogu – M Junior
Gjyqtari kryesorë :Blend Spahija
Gjyqtari 1 :Hekuran Rugova
Vëzhguesi :Mahir Spahija

E diele ora 12 : 30
Trepca – Vushtrria Basket
Gjyqtari kryesorë :Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1 :Amar Djekovic
Vëzhguesi :Mehmet Xhemajli

Stobi Flips Liga Unike U 16

E shtune ora 13 : 00
Penza – Gjimnazisti
Gjyqtari kryesorë :Dren Pudarolli
Gjyqtari 1 :Artur Dauti
Vëzhguesi :Sabri Parduzi

E shtune ora 13 : 30
MegaSport-Bashkimi
Gjyqtari kryesorë :Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari 1 :Petrit Emra
Vëzhguesi :Azem Hoxha

E shtune ora 13 : 30
Rahoveci – Z Mobile Prishtina
Gjyqtari kryesorë :Visar Bunjaku
Gjyqtari 1 :Merdin Perzhella
Vëzhguesi :Kushtrrim Qoqaj

E shtune ora 10 : 00
Ylli 04 – Drita
Gjyqtari kryesorë :Albert Cakaj
Gjyqtari 1 :Almir Kryeziu
Vëzhguesi :Vellaznim Rraci

E shtune ora 11 : 00 Ferizaj ,
Kacaniku – Lipjani
Gjyqtari kryesorë :Rrezzon Korca
Gjyqtari 1 :Arlind Vitija
Vëzhguesi :Naim Jashari

Stobi Flips Liga U 14 Lindje

E diele ora 10 : 00
ISP Kerasan Prishtina – Trepca
Gjyqtari kryesorë :Artan Gashi
Gjyqtari 1 :Genci Vitaku
Vëzhguesi :Mehdi Gashi

E shtune ora 11 : 00
ISP Marigona – Vushtrria Basket
Gjyqtari kryesorë :Molos Pllana
Gjyqtari 1 :Molos Morina
Vëzhguesi :Bekim Dugolli

E shtune ora 12 : 00
Ulpijana – Prishtina Re
Gjyqtari kryesorë :Erzen Haxhani
Gjyqtari 1 :Xhevahire Hajda
Vëzhguesi :Isa Prebreza

E diele ora 11 : 00
Mitro Basket – Lipjani
Gjyqtari kryesorë :Lorena Haxha
Gjyqtari 1 :Besim Vitaku
Vëzhguesi :Sbari Parduzi

Z Mobile Prishtina /PUSHON

Stobi Flips Liga U 14 Perendim

E shtune ora 12 : 00
Penza – Rahoveci
Gjyqtari kryesorë :Petrit Emra
Gjyqtari 1 :Aron Laja
Vëzhguesi :Hajradin Zeka

E hene ora 16 : 00
Vellaznimi – Golden Eagle Ylli
Gjyqtari kryesorë :Blend Spahija
Gjyqtari 1 :Artur Dauti
Vëzhguesi :Vellaznim Rraci

E shtune ora 10 : 00
Borea – Mega Sport
Gjyqtari kryesorë :Aron Laja
Gjyqtari 1 :Petrit Emra
Vëzhguesi :Muhamet AHMA

E premte ora 16 : 30
Ponte Prizreni – Bashkimi
Gjyqtari kryesorë :Albert Cakaj
Gjyqtari 1 :Merdin Perzhella
Vëzhguesi :Kushtrim Qoqaj

Stobi Flips Liga U 12 Lindje

E diele ora 10 : 15
Vushtrria Basket – Mitrovica
Gjyqtari kryesorë :Arian Thaci
Gjyqtari 1 :Erzen Haxhani
Vëzhguesi :Sabri Parduzi

E diele ora 15 : 00
ISP M Junior – Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë :Burim Berisha
Gjyqtari 1 :Molos Morina
Vëzhguesi :Begim Dugolli

E shtune ora 11 : 00
Sfera – Trepca
Gjyqtari kryesorë :Egezon Maloku
Gjyqtari 1 :Amar Djakovic
Vëzhguesi :Mehmet Xhemajli

Stobi Flips Liga U 12 Perendim

Vellaznimi – Mega Sport ( Zhvillohet ne nje termin tjeter )
Gjyqtari kryesorë :
Gjyqtari 1 :
Vëzhguesi :

E diele ora 11 : 15
Borea – New Basket
Gjyqtari kryesorë :Petrit Emra
Gjyqtari 1 :Aron Laja
Vëzhguesi :Mahir Spahija

E diele ora 12 : 00
Istogu – Rahoveci
Gjyqtari kryesorë :Ardi Haxhiajdni
Gjyqtari 1 :Blend Spahija
Vëzhguesi :Mahir Spahija

Stobi Flips U 16 Vajzat
Kalaja/Pushon

E diele ora 13 : 30
ISP Kerasan Prishtina – United Baskeball
Gjyqtari kryesorë :Molos Morina
Gjyqtari 1 :Arian Kurtalani
Vëzhguesi :Gazmend Mehmeti

Borea – Drita 2 : 0
Gjyqtari kryesorë :
Gjyqtari 1 :
Vëzhguesi :
Stobi Flips U 14 Vajzat

E diele ora 10 : 00
Borea – Bashkimi
Gjyqtari kryesorë :Blend Spahija
Gjyqtari 1 :Petrit Emra
Vëzhguesi :Mahir Spahija

E diele ora 12 : 00
ISP Kerasan Prishtina – Kastrioti
Gjyqtari kryesorë :Artan Gashi
Gjyqtari 1 :Genc Vitaku
Vëzhguesi :Gazmend Mehmeti

VEREJTJE :
1.Treneri Arben Elshani (KB Bashkimi ) sjellja jo sportive ndaj personave zyrtarë Konfrom Nenit 42.4 te PG , denohet me 100 Euro dhe me dy ndeshje mos ushtrim te detyres , ne te gjitha kategorit.

2.Treneri Lavdim Morina KB Bashkimi Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 100 Euro (GT I perseritur)

3.Treneri Edon Godeni KB Megasport Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

4. Treneri Diamant Shabani KB Istogu Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro .

5.Treneri Diamant Shabani (KB Istogu ) sjellja jo sportive ndaj personave zyrtarë Konfrom Nenit 42.4 te PG , denohet me 100 Euro dhe me dy ndeshje mos ushtrim te detyres , ne te gjitha kategorit.

6. Treneri Edin Kerveshi KB Ponte Prizreni Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro .(GT I perseritur)

7. Lojtari Leorit Morina KB Ponte Prizreni Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro . (GT I perseritur)

8. Lojtari Hajzir Hazeri KB Bashkimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro . (GT I perseritur)

9. Treneri Qazim Rushiti Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

10. Lojtari Arlind Nikici KB Borea Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 50 euro . (GT I perseritur)


11. Lojtari Idon Palushi KB Ponte Prizreni Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

12. Lojtari Art Islami KB Prishtina e Re Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

13. Lojtari Albin Hajzeraj KB Istogu Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .


14.Treneri Arben Elshani Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 75 euro (GT I perseritur)

15. Treneri Agron Cjeku Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.