TERMINET DHE DELEGIMET E KATEGORIVE TE REJA KUPA E KOSOVËS

U 12

E shtune ora 12 : 00
M Junior – Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë:Arian Thaci
Gjyqtari 1 :Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Albert Verbici

E shtune ora 13 : 30
Borea – New Basket
Gjyqtari kryesorë:Erzen Haxhani
Gjyqtari 1 :Arian Thaci
Vëzhguesi:Albert Verbici

U14

E shtune ora 15 : 00
Z Mobile Prishtina – Vushtrria Basket
Gjyqtari kryesorë: Burim Berisha
Gjyqtari 1 :Atdhe Gocaj
Vëzhguesi:Sabri Parduzi

E shtune ora 17 : 00
Trepca – Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë:Atdhe Gocaj
Gjyqtari 1 :Burim Berisha
Vëzhguesi:Sabri Parduzi

Ndeshjet Finale e DIELE

U 12 Fillon ne ora 11 : 00

U 14 Fillon ne ora 13 : 00


U 14 Vajzat

E shtune ora 11 : 00
Kastrioti – Borea
Gjyqtari kryesorë:Egezon Maloku
Gjyqtari 1 :Amar Djekovic
Vëzhguesi:Naim Jashari

E shtune ora 12 : 00
Bashkimi – Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesorë:Amar Djekovic
Gjyqtari 1 :Egezon Maloku
Vëzhguesi:Naim Jashari


U 16 Vajzat

E shtune ora 13 : 30
Kerasan Prishtina – Borea
Gjyqtari kryesorë:Egezon Maloku
Gjyqtari 1 :Amar Djekovic
Vëzhguesi:Naim Jashari

Ndeshjet finale e DIELE

Finalja e pare fillon ne ora 11 : 00

Finalja e dyte fillin ne ora 13 : 00