TERMINET DHE DELEGIMET E PERSONAVE ZYRTARË KATEGORIT E REJA 07-08.03.2018

U 16 Perendim Xhiroja XVI
Rahoveci pushon

E ejte ora 11:30
Peja – Bashkimi
Gjyqtari kryesorë: Hekuran Rugova
Gjyqtari 1:Ardi Haxhiajdini
Vezhguesi:Muhamet Ahma

E merkure ora 12 :30
Borea -Golden Eagle Ylli
Gjyqtari kryesorë:Endrit Basha
Gjyqtari 1:Andi Hajdari
Vezhguesi:Hajradin Zeka

E ejte ora 18:00
New Basket - Ylli 04
Gjyqtari kryesorë:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Almir Kryeziu
Vezhguesi:Vllaznim Rraci

E merkure ora 18:00
Mega Sport – Istogu
Gjyqtari kryesorëAlbert Cakaj
Gjyqtari 1:Atdhe Gutaj
Vezhguesi:Azem Hoxhaj

E marte ora 19:00
Kalaja - Vllaznimi
Gjyqtari kryesorë:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Albert Cakaj
Vezhguesi:Azem Hoxhaj