TERMINET DHE DELEGIMET E PERSONAVE ZYRTARË KATEGORIT E REJA 19/20.05.2018

Liga U 16 Finalja III

E diele ora 13 : 30
Kerasan Prishtina - M Junior
Gjyqtari kryesorë : Artan Gashi
Gjyqtari 1 :Endrit Basha
Gjyqtari 2 :Atdhe Gocaj
Vëzhguesi :Mehdi Gashi

Liga U 14 Finalja II

E diele ora 12 : 00
Kerasan Prishtina - Trepca
Gjyqtari kryesorë : Xhelal Mumini
Gjyqtari 1 :Daut Mehmeti
Gjyqtari 2 :Egzon Maloku
Vëzhguesi :Sabri Parduzi

Liga U 12

E diele ora 11 : 00 Ndeshja per vendin III
Gjyqtari kryesorë:Amar Djekovic
Gjyqtari 1:Arian Thaci
Gjyqtari 2:Erzen Haxhani
Vëzhguesi : Muhamet Munishi

E diele ora 12 : 30 Ndeshja Finale
Gjyqtari kryesorë:Amar Djekovic
Gjyqtari 1:Arian Thaci
Gjyqtari 2:Erzen Haxhani
Vëzhguesi : Muhamet Munishi

Komesari i Garave: Elldin Uglari