TERMINET DHE DELEGIMET E PERSONAVE ZYRTARË LIGA DYTË

8 Mars 2018

Xhiroja IX 10/11.03.2018

E hane ora 17:00
Don Bosko vs Sfera 
Gjyqtari kryesorë:Dardan Maxhuni 
Gjyqtari U1:Astrit Kasapolli
Vëzhguesi:Sabri Parduzi 

E diele ora 13:00
LLapi vs As Kastrioti
Gjyqtari kryesorë:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari U1:Arian Thaci
Vëzhguesi:Ilhan Xhaka 

E shtune ora 11:00 Ferizaj ,
Kacaniku vs Vitia
Gjyqtari kryesorë: Artan Gashi
Gjyqtari U1:Atdhe Gocaj
Vëzhguesi:Sabri Parduzi