Terminet dhe delegimet e personave zyrtare ne ndeshjet e Super Kupes se Kosoves.

e Diele ora 14:00 ,
Prishtina vs Bashkimi (Femrat)
Gjyqtari kryesor:Artan Gashi
Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 2:Amar Djekovic
Gjyqtari G:Atdhe Gutaj
Vëzhgus:Mehdi Gashi

e Diele ora 17:00 ,
Z Mobile Prishtina vs Bashkimi
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Elldin Uglari
Gjyqtari 2: Atdhe Goqaj
Gjyqtari G: Arian Thaqi
Vëzhgus: Azem Hoxhaj