TERMINET DHE DELEGIMET E PERSONAVE ZYRTARE PER KATEGORITE E REJA 18 / 19.03.2017

16 Mars 2017

U 18 GRUPI A
XHIROJA XIV 18/19.03.2017

E Shtune, ORA: 16:00
LIPJANI –LLAPI
Gjyqtare: Hazir Haxha , Albert Cakaj
Vezhgues:Bekim Aliu

E Diele, ORA: 13:30 ISP Marigona
Riinvest PRISHTINA –VUSHTRIA BASKET
Gjyqtare:Daut Mehmeti , Atdhe Goqaj
Vezhgues:Ilhan Xhaka

E Premte, ORA: 20:00
AS KASTRIOTI –TREPÇA
Gjyqtare:Xhelal Mumini , Genc Vitaku
Vezhgues: Alban Lumi

E Diele, ORA: 12:00 ISP Marigona
SIGAL PRISHTINA –RINIA
Gjyqtare:Xhavit Beqiri , Arian Thaçi
Vezhgues:Ilhan Xhaka

E Shtune, ORA: 13:00 Lipjan ,
KAÇANIKU-PRISHTINA RE
Gjyqtare:Ngadhnjim Shabani , Molos Morina
Vezhgues:Mehmet Xhemajli

U18 GRUPI B
XHIROJA XIV 18.19.03.2017

E Premte, ORA: 18:30
GOLDENE EAGLE YLLI – BASHKIMI
Gjyqtare:Kushtrim Shala , Ardi Haxhiajdini
Vezhgues:Vllaznim Rraci

E Premte, ORA: 16:00 Shkolla Profesionale
RAHOVECI – KASTRIOTI
Gjyqtare: Anjesa Haziraj , Atdhe Gutaj
Vezhgues:Azem Hoxhaj

E Shtune, ORA: 18:30
NEW BASKET - VËLLAZNIMI
Gjyqtare:Ardi Haxhiajdini , Visar Bunjaku
Vezhgues:Vllaznim Rraci

E Diele, ORA: 15:00
KALAJA – PEJA
Gjyqtare:Elion Obertinca, Blendi Fejza
Vezhgues:Azem Hoxhaj

E Diele, ORA: 13:00
MEGASPORTS – SFERA
Gjyqtare:Blendi Fejza, Elion Obertinca
Vezhgues:Azem Hoxhaj

U 16 GRUPI A
XHIROJA XVII 18/19.03.2017

SIGAL PRISHTINA pushon

E Shtune, ORA: 10:00 Pallati I Rinisë
PRISHTINA RE – DARDANIA
Gjyqtare:Ngadhnjim Shabani , Molos Morina
Vezhgues:Mehmet Xhemajli

E Shtune, ORA: 11:00
TREPÇA – PRO BASKET
Gjyqtare:Erzen Haxhani , Lorena Haxha
Vezhgues:Sabri Parduzi

E Shtune, ORA: 15:30
UNITED BASKET – Riinvest PRISHTINA
Gjyqtare:Ardian Rrustemi , Ahmet Shala
Vezhgues:Alban Lumi

E Shtune, ORA: 12:00
AS KASTRIOTI – M JUNIOR PRISHTINA
Gjyqtare: Atdhe Goqaj , Dardan Maxhuni
Vezhgues:Mehdi Gashi

E Diele, ORA: 09:30
VUSHTRIA BASKET - LIPJANI
Gjyqtare: Egzon Maloku , Lorik Ratkoceri
Vezhgues:Mehdi Gashi

U16 GRUPI B
XHIROJA XVII 18/19.03.2017

VËLLAZNIMI pushon

E Shtune, ORA: 10:00
BOREA – RAHOVECI
Gjyqtare:Endrit Basha , Blendi Spahija
Vezhgues:Muhamet Ahma

E Shtune, ORA: 15:00 SHMU “Bajram Curri”
ISTOGU – KASTRIOTI
Gjyqtare:Endrit Basha , Blendi Spahija
Vezhgues:Mahir Spahija

E Shtune, ORA: 12:30
YLLI 04 – BASHKIMI
Gjyqtare: Dren Pudarolli , Hekuran Rugova
Vezhgues:Hajradin Zeka

E Shtune, ORA: 14:00
KALAJA - MEGASPORT
Gjyqtare:Elldin Uglari ,Genc Vitaku
Vezhgues:Naim Jashari

E Diele, ORA: 10:00
PEJA- GOLDENE EAGLE YLLI
Gjyqtare:Dren Pudarolli, Ardi Haxhiajdini
Vezhgues:Mahir Spahija

U14 GRUPI A
XHIROJA XIII 18/19.03.2017

E Shtune, ORA: 10:00
TREPÇA – MITROBASKET
Gjyqtare:Erzen Haxhani , Lorena Haxha
Vezhgues:Sabri Parduzi

E Diele, ORA: 11:00
VUSHTRIA BASKET – RINIA
Gjyqtare: Egzon Maloku , Lorik Ratkoceri
Vezhgues:Mehdi Gashi

E Shtune, ORA: 13:00 Svircë
PRO BASKET - RAHOVECI
Gjyqtare:Xhevahire Hajda , Molos Pllana
Vezhgues:Muhamet Munishi

E Shtune, ORA: 13:00 Palestra “1 Tetori“
GOLDEN BASKET – SIGAL PRISHTINA
Gjyqtare:Artan Gashi , Dorant Hana
Vezhgues:Gzim Maloku

E Diele, ORA: 11:00 Pallati I Rinisë
Riinvest PRISHTINA- M JUNIOR PRISHTINA
Gjyqtare:Fisnik Ramadani , Dorant Hana
Vezhgues:Gzim Maloku

U 14 GRUPI B
XHIROJA XIII 18/19.03.2017
ISTOGU pushon

E Shtune, ORA: 11:15
VËLLAZNIMI – YLLI 04
Gjyqtare: Dren Pudarolli, Hekuran Rugova
Vezhgues:Hajradin Zeka

E Shtune, ORA: 17:00
NEW BASKET – PEJA DT
Gjyqtare:Amar Djekovic , Faton Deliu
Vezhgues:Naim Jashari

E diele , ORA: 17:00
KALAJA – BASHKIMI
Gjyqtare:Kushtrim Shala , El Besar Geshtenja
Vezhgues:Hajradin Zeka

E Shtune, ORA: 10:30
GOLDENE EAGLE YLLI – PEJA
Gjyqtare: Atdhe Gutaj , Visar Bunjaku
Vezhgues:Azem Hoxhaj

U 12 GRUPI A
XHIROJA VIII 18/19.03.2017

E Shtune, ORA: 16:00 Svircë
ALBA BASKET – VUSHTRIA BASKET
Gjyqtare: Xhevahire Hajda , Molos Pllana
Vezhgues:Muhamet Munishi

E Diele, ORA: 10:00 Pallati I Rinisë
Riinvest PRISHTINA – M JUNIOR PRISHTINA
Gjyqtare: Fisnik Ramadani , Dorant Hana
Vezhgues:Gzim Maloku

RAHOVECI pushon

U12 GRUPI B
XHIROJA VIII 18/19.03.2017

ISTOGU pushon

E Shtune, ORA: 20:00
NEW BASKET – KALAJA
Gjyqtare:Almir Kryeziu , El Besar Geshtenja
Vezhgues:Azem Hoxhaj

E Diele, ORA: 11:30
PEJA DT –VËLLAZNIMI
Gjyqtare:Melita Luci , Andi Hajdari
Vezhgues: Mahir Spahija

Kalendari I garave per kadete e reja
Grupi A
Xhiroja VIII 18/19.03.2017

E Shtune, ORA: 10:00 Vushtrri
Vushtria Basket – Trepça
Gjyqtare: Blendi Fejza , Arian Thaçi
Vezhgues:Ilhan Xhaka

E Shtune, ORA: 14:00 Gjilan
United Basket – Riinvest Prishtina
Gjyqtare:Ahmet Shala , Venere Jusufi
Vezhgues:Alban Lumi

Kalendari I garave per kadete e reja
Grupi B
Xhiroja V 18/19 .03.2017

E Shtune, ORA: 15:00 Prizren
Junior 06 - Penza
Gjyqtare:Amar Djekovic , Faton Deliu
Vezhgues: Naim Jashari

E Shtune, ORA: 16:00 Prizren
Kalaja – NEW Basket
Gjyqtare:Elldin Uglari , Genc Vitaku
Vezhgues:Naim Jashari

Vërejtje :
Personat zyrtar ( referi I dhe vezhgusi ndeshjes ) te cilet jane ne ndeshjet e U14 para ndeshjes duhet ti njoftojne trajneret e ekipeve per kufizimet ne kete lige .
Në Ligën U14 ndeshjet do të luhen 4 x 8 minuta dhe nuk lejohet asnje lloj mbrojtje zonale ne gjysme fushë apo ne tere fushën . Në rastin e pare trajnerit do ti tërhjeket vërejtja kurse rastin e pare të përsëritjes sanksionimi GT ( C ) një gjuajtje e lire dhe pronësia e topit .
- nuk lejohet luajtja e Pick-and Roll ( rasti i pare verejtja , perseritja GT trajnerit C .

Liga U16 Kadetet e reja
4 x 8 Minuta koha ndalet ,nuk ka kurfare kufizime tjera nga rregullat e basketbollit .

Në Ligën U12 ndeshjet do të luhen:
4 X 8 minuta koha nuk ndalet ( ndalet vetëm te gjuajtjet e lira ) dhe ndalohet luajtja e zonës
Në rastin e parë trajnerit do ti tërhjeket vërejtja kurse rastin e parë të përsëritjes do te sanksionohet me GT ( C ) ,një gjuajtje e lirë dhe pronësia e topit .
- lejohet kthimi i topit në anën e pasme
-cerekun e parë luajn vetëm 5 lojtarë ( pa zëvendësime )
-cerekun e dytë 5 lojtarë tjerë ( pa zëvendësime )
- në cerekun e 3-4 lejohet ndrrimi I gjithë lojtarëve
- të gjithë fëmijët duhet të paraqiten në ndeshje
-cdo personale në 2 min e fundit të cerekut të 4 janë 2 gjuajtje të lira
- madhësia e topit duhet të jetë nr 5
-gjatë gjuajtjes se gjuajtjeve të lira lejohet shkelja e vijës ( shkelje ne kategorite tjera )
- nuk lejohet luajtja e Pick-and Roll ( rasti i pare verejtja , perseritja GT trajnerit C

Verejtje : Trajnert dhe lojtaret te cilet nuk paraqesi para loje fletepagesen per pagimin e denimeve te shqiptuara nga Komesari Garave nuk i lejohet qendrimi ne bankine - paraqitja ne ekipe .

1.Trajneri Arben Lezliu ( Bashkimi) 25 euro .

2.Trajneri Egzon Thaçi (NEW Basket ) 15 euro

3.Trajneri Egzon Thaçi ( NEW Basket ) Konform Nenit 42.B/ Pika 42.5 të PG të FBK-se per kategorite e reja 2016 – 2017 denohet me 70 euro dhe me dy ndeshje mos
udhëheqje ekipet e NEW Basket ne te gjitha kategorite .

4.Trajnerja Kimete Haliti ( KB Kastrioti ) U 18 denohet me 25 euro.

5.Trajneri Gazmend Asllani ( KB Trepça ) U 18 denohet me 25 euro.

6.Trajneri Gazmend Asllani ( KB Trepça )U 18 denohet me 100 euro.

7. Trajnerja Kimete Haliti ( KB Kastrioti )U 16 denohet me 25 euro.

8. Trajneri Edin Kerveshi ( KB Bashkimi ) U 14 denohet me 15 euro.

9.Jusuf Kelmendi ( KB Peja ) 25 euro.

10. Getoar Arifaj ( KB Goldene Eagle Ylli ) 25 euro.

11.Altin Beqiri ( KB Golden Basket ) 15 euro.

12. Trajnerja Kimete Haliti ( Kastrioti ) 50 euro GT I perseritur

13.Trajnerja Kimete Haliti ( Kastrioti ) 50 euro GT I perseritur

14. Trajnerja Arta Mustafa ( Trepça ) 100 euro dhe denimi I fushës 2 ndeshje pa presence te shikuesve per KB Trepça

15.Trajneri Virgjil Mangjolli ( KB Sfera ) U 18 denohet me 50 euro GT I perseritur.

16. Altin Selmancena ( KB Rahoveci U16 ) U 16 denohet me 25 euro .

17.Trajneri Blerim Krasniqi ( KB Dardania U16 ) 25 euro

18.Arlind Basha ( KB Megasport U18 ) denohet me 25 euro .

19.Laur Mihilli ( KB NEW Basket U18 ) denohet me 25 euro .

20.Idoll Pallushi ( Megasport U18 ) denohet me 25 euro .

21.KRESHNIK AVDIJA ( KB VËLLAZNIMI U18 ) denohet me 25 euro .

22.Trajeneri ARSIM BERISHA ( KB VUSHTRIA BASKET U18 ) denohet me 25 euro .