Terminet dhe delegimet e personave zyrtarë Playoff-it per kategorite e reja 19-21.05.2017

19 Maj 2017

U16 Gjysmefinalet II

E Diele, ORA: 17:00
Kalaja – Riinvest Prishtina (0:1 ) + 4

Gjyqtare: Elion Obertinca , Blendi Fejza , Kushtrim Shala
Vezhgues:Vllaznim Rraci

E Shtune, ORA: 13:00 Svircë
M Junior Prishtina – Peja 56:56

Gjyqtare: Xhelal Mumini ,Amar Djekovic ,Elldin Uglari
Vezhgues: Sabri Parduzi

U14 Finalja II
E Premte, ORA: 12:00 Pallati I Rinisë
Riinvest Prishtina – M Junior Prishtina +10

Gjyqtarë :Dardan Maxhuni ,Ngadhnjim Shabani
Vëzhgues :Mehdi Gashi

U18 Finalja I
E Shtune, ORA: 16:00 ISP Marigona
Riinvest Prishtina – Vëllaznimi

Gjyqtare: Daut Mehmeti , Atdhe Goqaj ,Arian Thaçi
Vezhgues: Ilhan Xhaka