TERMINET DHE DELEGIMET E PERSONAVE ZYRTARE XHIROJA XXII SUPERLIGA

16 Mars 2017

Xhiro e XXII-të - 18/19 MARS 2017

E shtune ora 19:00,
P E J A vs GOLDEN EAGLE YLLI
Gjyqtarë :Fisnik Ramadani ,Elion Obertinca, Blendi Fejza
Vëzhgues : Nexhdet Hoxha

E premte ora 19:00,
VËLLAZNIMI vs TREPÇA
Gjyqtarë :Atdhe Goqaj , Ardian Rrustemi, Ngadhnjim Shabani
Vëzhgues : Azem Hoxhaj

E diele ora 19:00,
KERASAN PRISHTINA vs RAHOVECI
Gjyqtarë : Xhelal Mumini , Burim Berisha ,Elldin Uglari
Vëzhgues : Gzim Maloku

E shtune ora 19:00,
SIGAL PRISHTINA vs BASHKIMI
Gjyqtarë :Daut Mehmeti ,Artan Gashi,Dardan Maxhuni
Vëzhgues : Bajrush Ademi