basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET E XHIROS SE XXI TE SUPELIGES

Xhiroja XXI 13/14.03.2019 (e merkure/ e enjte)

E mërkure ora 19:00,
Golden Eagle Ylli – AFK Borea
Gjyqtari kryesor:Ardian Rrustemi
Gjyqtari 1:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 2:Endrit Basha
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci

E enjte ora 19:00,
Bashkimi – Trepça
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1:Xhelal Mumini
Gjyqtari 2:Artan Gashi
Vëzhguesi:Gezim Maloku

E enjte ora 19:00,
Rahoveci – Lipjani
Gjyqtari kryesor:Amar Djekovic
Gjyqtari 1:Elldinn Uglari
Gjyqtari 2:Ngadhnjim Shabani
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli

Ponte Prizreni – Z Mobile Prishtina ( kjo ndeshje zhvillohet ne nje termin tjeter)
Gjyqtari kryesor:Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1:Visar Bunjaku
Gjyqtari 2:Genc Vitaku
Vëzhguesi:Nexhdet Hoxha