basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET IP SUPER LIGA

Xhiroja XXVII 14/15.04.2018

E premte ora 17:00,
Borea vs Sigal Prishtina
Gjyqtari kryesor: Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1: Astrit Kasapolli
Gjyqtari 2: Atdhe Gutaj
Vëzhgues: Azem Hoxhaj

E diele ora 17:00,
Peja vs Goldene Eagle Ylli
Gjyqtari kryesor: Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1: Amar Djekovic
Gjyqtari 2: Visar Bunjaku
Vëzhgues:Nexhdet Hoxha

E diele ora 17:00,
Rahoveci vs Trepça
Gjyqtari kryesor: Artan Gashi
Gjyqtari 1: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 2: Elion Obertinca
Vëzhgues:Lulzim Maloku

E marte 19:30,Prishtinë
Bashkimi vs Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesor: Blendi Fejza
Gjyqtari 1:Burim Berisha
Gjyqtari 2:Egzon Maloku
Vëzhgues:Gzim Maloku