TERMINET DHE DELEGIMET IP SUPER LIGA XHIROJA XXI

E merkure ora 20:00,
Borea v Golden Eagle Ylli
Gjyqtari kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari U1: Elldin Uglari
Gjyqtari U2: Egzon Maloku
Vëzhgues :Azem Hoxhaj

E diele ora 17:00,
Rahoveci v Sigal Prishtina
Gjyqtari kryesor: Elion Obertinca
Gjyqtari U1:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari U2: Amar Djekovic
Vëzhgues :Lulzim Maloku

E diele ora ora 19:00,
Bashkimi v Trepca 
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari U1: Atdhe Goqaj
Gjyqtari U2:Artan Gashi
Vëzhgues : Nexhdet Hoxha

E ejte ora 18:00,
Peja v Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesor:Dardan Maxhuni
Gjyqtari U1:Astrit Kasapolli
Gjyqtari U2: Kushtrim Shala
Vëzhgues :Gzim Maloku