Terminet dhe delegimet IP Superliga

8 Dhjetor 2017

Xhiroja XII 09/10.12.2017

E diele ora 19:30 ,
Kerasan Prishtina v Rahoveci
Gjyqtari Kryesor:Elion Obertinca
Gjyqtari U1:Amar Djekovic
Gjyqtari U2:Ngadhnjim Shabani
Vëzhgues:Mehmet Xhemajli

E shtune ora 15:00,
Peja v Bashkimi
Gjyqtari Kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari U1:Ardian Rrustemi
Gjyqtari U2:Kushtrim Shala
Vëzhgues:Nexhdet Hoxha

E shtune ora 19:00
Golden Eagle Ylli v Sigal Prishtina
Gjyqtari Kryesor: Xhelal Mumini
Gjyqtari U1:Dardan Maxhuni
Gjyqtari U2: Elldin Uglari
Vëzhgues: Hajradin Zeka

E shtune ora 16:00
Trepca v Borea
Gjyqtari Kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari U1:Artan Gashi
Gjyqtari U2: Astrit Kasapolli
Vëzhgues: Muhamet Ahma