basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET KUPA E KOSOVËS RUNDI II KATEGORIT E REJA

U 18

Kerasan Prishtina / Pushon

Borea – Trepca 20 : 00
Gjyqtari kryesorë :
Gjyqtari 1 :
Vëzhguesi :

E enjte ora 16 : 00
Golden Eagle Ylli – Bashkimi
Gjyqtari kryesorë :Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1 :Arlind Vitija
Vëzhguesi :Gazmend Mehmeti

E mërkurë ora 12 : 00
Penza – Prishtina e Re
Gjyqtari kryesorë :Endrit Basha
Gjyqtari 1 :Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi :Hajradin Zeka

U 16

Borea / Pushon

E enjte ora 18 : 30 Don Bosko
M Junior - Prishtina e RE
Gjyqtari kryesorë :Artan Gashi
Gjyqtari 1 :Rrezon Korca
Vëzhguesi :Mehdi Gashi


E mërkurë ora 12 : 00
Vushtrria Basket - Penza
Gjyqtari kryesorë :Amar Djekovic
Gjyqtari 1 :Blendi Fejza
Vëzhguesi :Muhamet Munishi

Kerasan Prishtina – Vëllaznimi 20 : 00
Gjyqtari kryesorë :
Gjyqtari 1 :
Vëzhguesi :

VREJTJE :

1. Lojtari Besmir Memaj KB Ponte Prizreni Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

2. Lojtari Blend Qela KB Vellaznimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

3. Lojtari Shaban Gashi KB Istogu Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

4. Lojtari Arlind Nikiqi KB Borea Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

5. Lojtari Andi Ahmeti KB Borea Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

6.Lojtari Flori Gashi KB Golden Eagle Ylli Konfrom Nenit 42.5 te PG (fletëparaqitja nga ana e personave zyrtarë) per kategorite e reja denohet 100 euro , dhe me ndales e paraqitjes ne dy ndeshjet ( ne ndeshjen e xhiros VII dhe VIII).

7. Trajnerja Fjolla Elshani Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.
8. Lojtari Butrint Bajraktari KB Bashkimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

9. Lojtari Hajzir Hazeri KB Bashkimi Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .

10. Treneri Agron Cjeku Konform Nenit 42.2 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro.

11. Lojtari Eliot Peci KB Kerasan Prishtina Konform Nenit 42.1 të PG per kategorite e reja denohet me 25 euro .