TERMINET DHE DELEGIMET KUPA KOSOVËS ROUNDI II 24/25.11.2018

E shtune ora 12:30, ISP Marigona
Kerasan Prishtina vs Prishtina e Re
Gjyqtari kryesor:Xhelal Mumini
Gjyqtari 1:Arian Kurtalani
Gjyqtari 2:Faton Deliu
Vëzhguesi:Ergin Sherifi

E shtune ora 17:00,
Don Bosko vs Drita
Gjyqtari kryesor:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1:Elion Obertinca
Gjyqtari 2:Elldin Uglari
Vëzhguesi:Mehdi Gashi

E diele ora 18:00,
Vushtrria vs Penza
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Amar Djekovic
Gjyqtari 2:Arian Thaqi
Vëzhguesi:Gezim Maloku

E shtune 19:30,
Feronikeli vs United Basket
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1:Hekuran Rugova
Gjyqtari 2:Artur Dauti
Vëzhguesi:Ardian Koshi