TERMINET DHE DELEGIMET LIGA A FEMRAT XHIRO E X- të, 22/23 PRILL 2017

21 Prill 2017

E diele ORA 11:30,
VUSHTRRIA vs BASHKIMI
Gjyqtarë:Elldin Uglari , Molos Morina
Vëzhgues:Sabri Parduzi

E diele ora 17:00,
PENTI PRISHTINA vs TREPÇA
Gjyqtarë:Daut Mehmeti , Amar Djekovic
Vëzhgues:Bekim Aliu

E diele ora 13:00,
PENZA vs VËLLAZNIMI
Gjyqtarë:Hekuran Rugova , Ardi Haxhiajdini
Vëzhgues:Muhamet Ahma

LIGA B FEMRAT
XHIRO E VI- të, 22/23 PRILL 2017

E diele ora 11:00, SVIRCA
KASTRIOTI vs SFERA
Gjyqtarë:Xhelal Mumini , Lorik Ratkoceri
Vëzhgues:Naim Jashari

DRITA – pushon