TERMINET DHE DELEGIMET LIGA DYTË

Xhiroja VII 24/25.11.2018

E shtune ora 18:00,Obiliq
Fushe Kosova vs Sfera
Gjyqtari kryesor:Ardian Rrustemi
Gjyqtari 1: Anjesa Haziraj
Vëzhguesi: Sabri Parduzi

E diele ora 19:00,
NEW Basket vs Dukagjini
Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj

E diele ora 13:30,Podujevë
Llapi vs Megasport
Gjyqtari kryesor:Burim Berisha
Gjyqtari 1:Arlind Vitija
Vëzhguesi:Bekim Aliu