TERMINET DHE DELEGIMET LIGA DYTË

Xhiroja X 23/24.02.2019

E diele ora 14:00,
Megasport vs Sfera
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Albert Cakaj
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj

E diele ora 12:00
Llapi vs Kaçaniku
Gjyqtari kryesor:Ardian Rrustemi
Gjyqtari 1:Egzon Maloku
Vëzhguesi:Muhamet Munishi

E shtune ora 19:00,
NEW Basket vs Fushë Kosova
Gjyqtari kryesor:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Endrit Basha
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci