basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA DYTË

Xhiroja IV 02/03.11.2019

E diele ora 18:00,Klinë
Dukagjini vs Golden Eagle Ylli B
Gjyqtari kryesor:Blendi Spahija
Gjyqtari 1:Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi:Muhamet Ahma

E shtune ora 16:00,
United Basketball vs Megasport
Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Molos Pllana
Vëzhguesi:Ergin Sherifi

E hëne ora 18:30, Skenderaj
Kaçaniku vs Sfera
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Sabri Parduzi

E diele ora 12:00,Drenas
Fushe Kosova vs Llapi
Gjyqtari kryesor:Arlind Vitija
Gjyqtari 1:Rezon Korqa
Vëzhguesi:Driton Blakqori

E diele ora 19:30,
Gjakova vs AS Kastrioti
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1:Almir Kryeziu
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci