TERMINET DHE DELEGIMET LIGA DYTE MESHKUJTE XHIRO E X-të, më 22/23 PRILL 2017

21 Prill 2017

E shtune ora 13:00,
LLAPI vs ISTOGU
Gjyqtarë:Dardan Maxhuni , Genc Vitaku
Vëzhgues:Bekim Aliu

E hene ora 20:30, PRIZREN
VITIA vs KALAJA
Gjyqtarë:Albert Cakaj , Kushtrim Shala
Vëzhgues:Vllaznim Rraci

UNITED BASKETBALL- FUSHE KOSOVA ( nuk zhvillohet )