basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA DYTË XHIROJA V

E diele ora 12:30, Ferizaj
Kaçaniku vs Dukagjini
Gjyqtari kryesor: Molos Morina
Gjyqtari 1:Arian Kurtalani
Vëzhgues:Ergin Sherifi

E diele ora 18:00,
Fushe Kosova vs Megasport
Gjyqtari kryesor:Genc Vitaku
Gjyqtari 1:Lorik Ratkoceri
Vëzhgues:Gzim Maloku

E shtune ora 15:00,
NEW Basket vs Llapi
Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Anjesa Haziraj
Vëzhgues:Naim Jashari