basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA DYTË XHIROJA VIII

E shtune ora 12:30,Podujevë
Llapi VS Dukagjini
Gjyqtari kryesor:Arlind Vitija
Gjyqtari 1:Rezon Korça
Vëzhguesi:Sabri Parduzi

E hëne ora 18:00,
NEW Basket vs Sfera
Gjyqtari kryesor:Albert Cakaj
Gjyqtari 1:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci

E diele ora 11:00, Obiliq
Fushe Kosova vs Kaçaniku
Gjyqtari kryesor: Faton Deliu
Gjyqtari 1:Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Ergin Sherifi