basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA DYTË XHIROJA XII

Xhiroja XII 16/17.03.2019

E diele ora 16:00,
Dukagjini vs Kaçaniku
Gjyqtari kryesor:Artan Gashi
Gjyqtari 1:Ardian Rrustemi
Vëzhguesi:Muhmaet Munishi

E premte ora 19:00,
Megasport vs Fushe Kosova
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj

E shtune ora 18:00,
Llapi vs NEW Basket
Gjyqtari kryesor:Burim Berisha
Gjyqtari 1:Arlind Vitija
Vëzhguesi:Bekim Aliu