basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA DYTË XHIROJA XIV

Xhiroja XIV 30/31.03.2019

E diele ora 19:00, Skenderaj
Sfera vs Fushë Kosova
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1:Ardian Rrustemi
Vëzhguesi:Sabri Parduzi

E diele ora 15:00, Klinë
Dukagjini vs NEW Basket
Gjyqtari kryesor: Burim Berisha
Gjyqtari 1:Astrit Kasapolli
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci

E diele ora 19:00,
Megasport vs LLapi
Gjyqtari kryesor: Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Albert Cakaj
Vëzhguesi: Ardian Koshi