basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA E DYTË

Xhiroja IX 16/17.02.2019

E diele ora 14:30,PRIZREN
Kaçaniku vs NEW Basket
Gjyqtari kryesor:Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1:Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Ergin Sherifi

E shtune ora 20:00,Skenderaj
Sfera vs Llapi
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1:Elldin Uglari
Vëzhguesi:Muhamet Munishi

E shtune ora 17:00, Klinë
Dukagjini vs Megasport
Gjyqtari kryesor:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1:Amar Djekovic
Vëzhguesi:Sabri Parduzi