Terminet dhe delegimet Liga e Dytë

Xhiroja XI 9/10.03.2019

E diele ora 15:00, Drenas
Fushe Kosova vs Llapi
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Sabri Parduzi

E diele ora 11:00, Ferizaj
Kaçaniku vs Megasport
Gjyqtari kryesor:Burim Berisha
Gjyqtari 1:Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Ergin Sherifi

E Premte ora 20:00, Skenderaj
Sfera vs Dukagjini
Gjyqtari kryesor:Ardian Rrustemi
Gjyqtari 1:Egzon Maloku
Vëzhguesi:Muhamet Munishi