basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA E DYTË

Xhiroja I 12/13.10.2019

E diele ora 13:00, Drenas
Fushe Kosova vs Dukagjini
Gjyqtari kryesorë: Arlind Vitija
Gjyqtari 1: Rrezon Korqa
Vëzhguesi:Bekim Aliu

E diele ora 16:00,
Gjakova vs Kaçaniku
Gjyqtari kryesorë:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Artur Dauti
Vëzhguesi:Ardian Koshi

E shtune ora 18:00, Obiliq
AS Kastrioti vs United Basketball
Gjyqtari kryesorë:Egzon Maloku
Gjyqtari 1:Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Ergin Sherifi

E diele ora 13:00,Podujevë
Llapi vs Golden Eagle Ylli B
Gjyqtari kryesorë:Burim Berisha
Gjyqtari 1:Molos Pllana
Vëzhguesi:Driton Blakqori

E shtune ora 19:30,Skenderaj
Sfera vs Megasport
Gjyqtari kryesorë:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Sabri Parduzi