basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA E DYTË

Xhiroja V 09/10.11.2019

E shtune ora 18:00,
AS Kastrioti vs Dukagjini
Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Ergin Sherifi

E diele ora 18:00,
Llapi vs Gjakova
Gjyqtari kryesor:Genc Vitaku
Gjyqtari 1: Rezon Korqa
Vëzhguesi:Mehdi Gashi

E hëne ora 18:30, Skenderaj
Sfera vs Fushe Kosova
Gjyqtari kryesor:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Endrit Basha
Vëzhguesi:Sabri Parduzi

E shtune ora 19:00,
Megasport vs Kaçaniku
Gjyqtari kryesor:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1:Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci / Artan Ejupi

E diele ora 13;00,
Golden Eagle Ylli B vs United Basketball
Gjyqtari kryesor: Molos Pllana
Gjyqtari 1:Molos Morina
Vëzhguesi:Bekim Aliu