TERMINET DHE DELEGIMET LIGA E FEMRAVE

Xhiroja XI 16/17.02.2019

E shtune ora 14:00,
Bashkimi vs Kastrioti
Gjyqtari kryesor: Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Artur Dauti
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj

E diele ora 17:00,
Penza vs Sfera
Gjyqtari kryesor:Blendi Spahija
Gjyqtari 1:Ari Haxhiajdini
Vëzhguesi:Muhamet Ahma

E diele ora 14:00,
Vëllaznimi vs Drita
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1: Hekuran Rugova
Vëzhguesi:Mahir Spahija

E premte ora 17:00,
Don Bosko Prishtina vs Trepça
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1:Albert Cakaj
Vëzhguesi:Naim Jashari

Vushtrria pushon