Terminet dhe delegimet Liga e Femrave

Xhiroja XIII 9/10.03.2019

E shtune ora 11:00,
Vushtrria vs Sfera
Gjyqtari kryesor:Faton Deliu
Gjyqtari 1:Arlind Vitija
Vëzhguesi:Gezim Maloku

E diele ora 14:00,
Bashkimi vs Drita
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1:Almir Kryeziu
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci

E diele ora 15:00,
Penza vs Trepça
Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Anjesa Haziraj
Vëzhguesi:Hajradin Zeka

E diele ora 19:00,
Vëllaznimi vs Prishtina
Gjyqtari kryesor:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1:Blendi Spahija
Vëzhguesi:Mahir Spahija

Kastrioti pushon