TERMINET DHE DELEGIMET LIGA E PARË

Xhiroja XIV 23/24.02.2019

E shtune ora 20:00
United Basket vs Penza
Gjyqtari kryesor: Anjesa Haziraj
Gjyqtari 1: Lorik Ratkoceri
Gjyqtari2: Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Bekim Aliu

E diele ora 13:30 , ISP Marigona
Kerasan Prishtina vs Feronikeli
Gjyqtari kryesor: Elion Obertinca
Gjyqtari 1:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari2:Artur Dauti
Vëzhguesi: Ardian Koshi

E diele ora 19:30,
Vëllaznimi vs Don Bosko
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Atdhe Gutaj
Gjyqtari2:Albert Cakaj
Vëzhguesi:Azem Hoxhaj


E diele ora 13:00
Vushtrria vs Drita
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1:Atdhe Goqaj
Gjyqtari2:Faton Deliu
Vëzhguesi:Gezim Maloku

E shtune ora 14 : 00 Pejë
Istogu vs Prishtina e Re
Gjyqtari kryesor:Artan Gashi
Gjyqtari 1:Amar Djekovic
Gjyqtari2: Arian Thaçi
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli