basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA E PARË

Xhiroja III 30/01.10.2019

E enjte ora 19:00,
VUSHTRRIA vs PRISHTINA E RE
Gjyqtari kryesor: Arian Thaçi
Gjyqtari 1:Erzen Haxhani
Gjyqtari 2:Petrit Emra
Vëzhguesi:Bekim Aliu

E premte ora 16:30,
BOREA vs VËLLAZNIMI
Gjyqtari kryesor:Hekuran Rugova
Gjyqtari 1:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 2:Artur Dauti
Vëzhguesi:Ardian Koshi

E mërkurë ora 16:30,
NEW BASKET vs KERASAN PRISHTINA
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1: Endrit Basha
Gjyqtari 2:Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi:Hajradin Zeka

E premte ora 20:00,
AS PRISHTINA vs ISTOGU
Gjyqtari kryesor:Elldin Uglari
Gjyqtari 1:Genc Vitaku
Gjyqtari 2:Faton Deliu
Vëzhguesi: Sabri Parduzi