Terminet dhe delegimet Liga e Parë ,Xhiroja XV 09/10.03.2019

Istogu vs United Basket (Kjo ndeshje zhvillohet me vonë)

E diele ora 12:30,
Prishtina e Re vs Vushtrria
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1:Dren Pudarolli
Gjyqtari 2:Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi: Bekim Aliu

E shtune ora 19:00,
Drita vs Vëllaznimi
Gjyqtari kryesor:Egzon Maloku
Gjyqtari 1:Burim Berisha
Gjyqtari 2:Ardian Rrustemi
Vëzhguesi: Naim Jashari

E Hëne ora 19:00,
Don Bosko vs Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesor:Daut Mehmeti
Gjyqtari 1:Genc Vitaku
Gjyqtari 2:Faton Deliu
Vëzhguesi: Mehdi Gashi

E diele ora 18:00,Drenas
Feronikeli vs Penza
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Arian Thaçi
Gjyqtari 2:Erzen Haxhani
Vëzhguesi: Mehmet Xhemajli