Të shtunën, ora 17:00 Trepça vs AS Prishtina

05.12.2020 SUPERLIGA
05.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
06.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
07.12.2020 SUPERLIGA FEMRAT
04.12.2020 LIGA E PARE
05.12.2020 LIGA E PARE
05.12.2020 LIGA E PARE
05.12.2020 LIGA E PARE
06.12.2020 LIGA E PARE

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA FEMRAVE

Xhiroja VII 10/11.11.2018

E shtune ora 17:00,
Bashkimi – Vëllaznimi
Gjyqtari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari 1:Artur Dauti
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci

E shtune ora 12:00,
Vushtrria – Prishtina
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Arian Thaçi
Vëzhguesi:Bekim Aliu

E shtune ora 11:30,
Kastrioti – Trepça
Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Anjesa Haziraj
Vëzhguesi:Naim Jashari

E shtune ora 19:00,
Skenderaj Sfera – Drita
Gjyqtari kryesor:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari 1:Amar Djekovic
Vëzhguesi:Mehmet Xhemajli