TERMINET DHE DELEGIMET LIGA FEMRAVE

Xhiroja VIII 24/25.11.2018

E merkure ora 18:00,
Trepça – Sfera
Gjyqtari kryesor: Blendi Fejza
Gjyqtari 1: Artan Gashi
Vëzhguesi: Muhamet Munishi

E shtune ora 16:30,
Prishtina – Kastrioti
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1: Genc Vitaku
Vëzhguesi: Naim Jashari

E shtune ora 14:00,
Vëllaznimi – Vushtrria
Gjyqtari kryesor: Dren Pudarolli
Gjyqtari 1: Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi:Vllaznim Rraci

E shtune ora 17:00,
Penza – Bashkimi
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani
Vëzhguesi: Mehmet Xhemajli