TERMINET DHE DELEGIMET LIGA FEMRAVE

Xhiroja IX 1/ 2.12.2018

E shtune ora 11;30,
Vushtrria - Penza
Gjyqtari kryesor:Blendi Fejza
Gjyqtari 1: Besim Vitaku
Vëzhgues:Muhamet Munishi

E premte ora 13:30,
Kastrioti – Vëllaznimi
Gjyqtari kryesor: Dardan Maxhuni
Gjyqtari 1:Atdhe Goqaj
Vëzhgues: Naim Jashari

E diele ora 12:00, Skenderaj
Sfera – Prishtina
Gjyqtari kryesor: Artan Gashi
Gjyqtari 1:Ardian Rrustemi
Vëzhgues:Sabri Parduzi

E diele ora 12:00,
Drita – Trepça
Gjyqtari kryesor: Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1: Anjesa Haziraj
Vëzhgues: Bekim Aliu