basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA FEMRAVE

Xhiroja XII 23/24.02.2019

E shtune ora 16:00,
Trepça vs Vëllaznimi
Gjyqtari kryesor:Dardan Maxhuni
Gjyqtari1:Genc Vitaku
Vëzhguesi:Mehdi Gashi

E diele ora 14:00,Peje
Drita vs Penza
Gjyqtari kryesor:Hekuran Rugova
Gjyqtari1:Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi:Mahir Spahija

E diele ora 11:00,
Skenderaj Sfera vs Bashkimi
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari1:Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Sabri Parduzi

E shtune ora 13:00,
Kastrioti vs Vushtrria
Gjyqtari kryesor:Lorik Ratkoceri
Gjyqtari1:Arian Kurtalani
Vëzhguesi:Naim Jashari