basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA FEMRAVE

Xhiroja XVIII 30/31.03.2019

E shtune ora 19:00,
Vëllaznimi vs Kastrioti
Gjyqtari kryesor: Endrit Basha
Gjyqtari 1: Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi: Ardian Koshi

E shtune ora 15:00,
Prishtina vs Sfera
Gjyqtari kryesor: Rrezon Korqa
Gjyqtari 1: Arlind Vitija
Vëzhguesi: Naim Jashari

E shtune ora 12:00,
Trepça vs Drita
Gjyqtari kryesor: Faton Deliu
Gjyqtari 1: Anjesa Haziraj
Vëzhguesi: Muhamet Munishi