TERMINET DHE DELEGIMET LIGA FEMRAVE

30 Nëntor 2017

Xhiroja IX 02/03.12.2017

E diele ora 14:00
Bashkimi v Drita
GjyqtarI Kryesor: Kushtrim Shala
Gjyqtari U1: Hekuran Rugova
Vëzhgues: Vllaznim Rraci

E shtune ora 15:30
Vëllaznimi v Kalaja
GjyqtarI Kryesor: Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari U1:Blendi Spahija
Vëzhgues: Mahir Spahija

E shtune ora 13:00
Pro Bet Prishtin v Vushtrria
GjyqtarI Kryesor: Visar Bunjaku
Gjyqtari U1: Genc Vitaku
Vëzhgues: Ilhan Xhaka

E diele ora 12:00
Trepca v Penza
GjyqtarI Kryesor: Astrit Kasapolli
Gjyqtari U1: Arian Thaçi
Vëzhgues: Mehdi Gashi

E shtune ora 17:00
Kastrioti v Sfera
GjyqtarI Kryesor: Egzon Maloku
Gjyqtari U1: Ardian Rrustemi
Vëzhgues: Naim Jashari