TERMINET DHE DELEGIMET LIGA FEMRAVE

Xhiroja XVII 7.04.2018

E shtune ora 13:00,
Kastrioti vs Drita
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1: Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Naim Jashari

E diele ora 14:00,
Trepça vs Sfera
Gjyqtari kryesor: Egzon Maloku
Gjyqtari 1: Anjesa Haziraj
Vëzhguesi:Sabri Parduzi

E diele ora 19:30,
Pro Bet Prishtina vs Penza
Gjyqtari kryesor: Daut Mehmeti
Gjyqtari 1:Ngadhnjim Shabani
Vëzhguesi:Mehdi Gashi

E shtune ora 16:00,
Vëllaznimi vs Vushtria
Gjyqtari kryesor: Hekuran Rugova
Gjyqtari 1: Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi: Vllaznim Rraci

E shtune ora 18:00,
Bashkimi vs Kalaja
Gjyqtari kryesor:Albert Cakaj
Gjyqtari 1: Almir Kryeziu
Vëzhguesi:Ardian Koshi