TERMINET DHE DELEGIMET LIGA FEMRAVE

Xhiroja XVIII 14.04.2018

E diele ora 15:00,
Drita vs Bashkimi
Gjyqtari Kryesor:Anjesa Haziraj
Gjyqtari 1:Lorik Ratkoceri
Vëzhgues:Naim Jashari

E diele ora 19:00,
Kalaja vs Vëllaznimi
Gjyqtari Kryesor: Endrit Basha
Gjyqtari 1: Dren Pudarolli
Vëzhgues:Mahir Spahija

E diele ora 14:00,
Penza vs Trepça
Gjyqtari Kryesor: Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Atdhe Gutaj
Vëzhgues:Muhamet Ahma

E diele ora 11:30,
Skenderaj Sfera vs Kastrioti
Gjyqtari Kryesor: Blendi Fejza
Gjyqtari 1: Arian Thaçi
Vëzhgues:Mehmet Xhemajli