TERMINET DHE DELEGIMET LIGA FEMRAVE Xhiroja II 29/30.09.2018 ( shtune/diele)

 

E diele ora 19:00,
Kastrioti- Bashkimi
Gjyqtari kryesor: Albert Cakaj
Gjyqtari 1: Atdhe Gutaj
Vëzhgues: Naim Jashari

E shtune ora 18:00,
Sfera – Penza
Gjyqtari kryesor: Elldin Uglari
Gjyqtari 1: Arian Thaçi
Vëzhgues: Sabri Parduzi

E diele ora 12:00,
Drita – Vëllaznimi
Gjyqtari kryesor: Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1: Lorik Ratkoceri
Vëzhgues:Mehdi Gashi

E diele ora 12:00,
Trepça- Prishtina
Gjyqtari kryesor: Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Hekuran Rugova
Vëzhgues: Mahir Spahija

Vushtria pushon