basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA FEMRAVE XHIROJA X 09/10.02.2019

E shtune ora 15:30, Prishtinë
Drita vs Prishtina
Gjyqtari kryesor:Atdhe Gutaj
Gjyqtari 1: Lorik Ratkoceri
Vëzhguesi:Naim Jashari

E diele 12:00, Skenderaj
Sfera vs Vëllaznimi
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Sabri Parduzi

E diele ora 17:00, Pejë,
Kastrioti vs Penza
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Albert Cakaj
Vëzhguesi:Mahir Spahija

E diele ora 12:00,
Vushtrria vs Bashkimi
Gjyqtari kryesor:Burim Berisha
Gjyqtari 1:Petrit Emra
Vëzhguesi:Muhamet Munishi

Tepça pushon