TERMINET DHE DELEGIMET LIGA FEMRAVE XHIROJA XI

Xhiroja XI 17.02.2018

E shtune ora 13:30
Vëllaznimi vs Drita
Gjyqtari Kryesor:Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Ardi Haxhiajdini
Vëzhgues:Vllaznim Rraci

E diele ora 18:00,
Bashkimi vs Pro Bet Prishtina
Gjyqtari Kryesor: Elion Obertinca
Gjyqtari 1: Ngadhnjim Shabani
Vëzhgues: Mehdi Gashi

E diele ora 14 :30
Kalaja vs Trepça
Gjyqtari Kryesor: Endrit Basha
Gjyqtari 1:Hekuran Rugova
Vëzhgues:Mahir Spahija

E hene ora 11:30
Vushtrria vs Kastrioti
Gjyqtari Kryesor:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1: Anjesa Haziraj
Vëzhgues:Bekim Aliu

E diele ora 13:00
Penza vs Sfera
Gjyqtari Kryesor: Egzon Maloku
Gjyqtari 1:Ardian Rrustemi
Vëzhgues:Sabri Parduzi