TERMINET DHE DELEGIMET LIGA I MESHKUJT

21 Prill 2017

XHIRO E XIV- të, 22/23 PRILL 2017

E diele ora 11:00,
PRISHTINA RE vs BOREA
Gjyqtarë:Burim Berisha ,Artan Gashi
Vëzhgues:Alban Lumi

E shtune ora 19:00,
LIPJANI vs DRITA
Gjyqtarë:Xhelal Mumini, Astrit Kasapolli
Vëzhgues:Mehdi Gashi

E diele ORA 19:00,
VUSHTRRIA vs NEWBORNE PRISHTINA
Gjyqtarë:Xhavit Beqiri , Ngadhnjim Shabani
Vëzhgues:Bajrush Ademi

E diele ora 18:30,
MEGASPORTS vs KAÇANIKU
Gjyqtarë:Dardan Maxhuni , Elion Obertinca
Vëzhgues:Azem Hoxhaj

Ndeshje e mbetur nga xhiroja IV
E hene ora 21:00,
PRISHTINA RE - NEW BORN PRISHTINA
Gjyqtarë:Arian Thaçi, Erzen Haxhani
Vëzhgues:Ilhan Xhaka