TERMINET DHE DELEGIMET LIGA PARË

Xhiroja XIII 16/17.02.2019

E diele ora 19 : 30
Prishtina e Re vs United Basket
Gjyqtari kryesor:Astrit Kasapolli
Gjyqtari 1:Faton Deliu
Gjyqtari 2:Lorik Ratkoceri
Vëzhguesi:Mehdi Gashi

E shtune ora 19:30,
Drita vs Istogu
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1:Arian Thaçi
Gjyqtari 2:Erzen Haxhani
Vëzhguesi:Bekim Aliu

E shtune ora 19 : 00
Don Bosko vs Vushtrria
Gjyqtari kryesor: Endrit Basha
Gjyqtari 1:Hekuran Rugova
Gjyqtari 2:Ardi Haxhiajdini
Vëzhguesi:Gzim Maloku

E mërkure 20.02. ora 17:00, Drenas
Feronikeli vs Vëllaznimi
Gjyqtari kryesor:Xhelal Mumini
Gjyqtari 1:Dardan Maxhuni
Gjyqtari 2:Genc Vitaku
Vëzhguesi:Hajradin Zeka

E diele ora 14:00,
Penza vs Kerasan Prishtina
Gjyqtari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari 1:Albert Cakaj
Gjyqtari 2:Atdhe Gutaj
Vëzhguesi:Ardian Koshi