TERMINET DHE DELEGIMET LIGA PARË

Xhiroja VIII 7/8.03.2018 ( mërkure , ejte )

E merkure 20 : 30
Vëllaznimi vs Kalaja
Gjyqatari kryesor:Visar Bunjaku
Gjyqtari U1:Atdhe Gutaj
Gjyqtari U2:Albert Cakaj
Vëzhgues:Vllaznim Rraci

E ejte ora 18:30,
Vushtria vs Drita
Gjyqatari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari U1:Arian Thaçi
Gjyqtari U2:Erzen Haxhani
Vëzhgues:Ilhan Xhaka

E merkure ora 19:30,
Lipjani vs United Basket
Gjyqatari kryesor:Dardan Maxhuni
Gjyqtari U1:Ngadhnjim Shabani
Gjyqtari U2:Amar Djekovic
Vëzhgues:Mehdi Gashi

E ejte ora 19:00
Megasport vs Prishtina RE
Gjyqatari kryesor:Endrit Basha
Gjyqtari U1:Hekuran Rugova
Gjyqtari U2:Dren Pudarolli 
Vëzhgues:Hajradin Zeka