basketbolli

TERMINET DHE DELEGIMET LIGA PARË

Xhiroja XVIII 30/31.03.2019

Diele ora 19:00,
United Basket vs Don Bosko
Gjyqtari kryesor: Genc Vitaku
Gjyqtari 1:Arian Kurtalani
Gjyqtari 2: Lorik Ratkoceri
Vëzhguesi : Ergin Sherifi

E shtune ora 18:00,Drenas
Feronikeli vs Drita
Gjyqtari kryesor:Xhavit Beqiri
Gjyqtari 1: Arian Thaçi
Gjyqtari 2: Erzen Haxhani
Vëzhguesi : Mehmet Xhemajli

E shtune ora 14:30,
Penza vs Prishtina e Re
Gjyqtari kryesor: Dren Pudarolli
Gjyqtari 1:Hekuran Rugova
Gjyqtari 2: Artur Dauti
Vëzhguesi : Hajradin Zeka

E shtune ora 17:00,Marigona
ISP Kerasan Prishtina vs Istogu
Gjyqtari kryesor: Atdhe Goqaj
Gjyqtari 1: Albert Cakaj
Gjyqtari 2: Atdhe Gutaj
Vëzhguesi : Bekim Aliu

E enjte ora 20:00,
Vëllaznimi vs Vushtrria
Gjyqtari kryesor: Endrit Basha
Gjyqtari 1:Ardi Haxhiajdini
Gjyqtari 2: Blendi Spahija
Vëzhguesi : Vllaznim Rraci